dr. Piros Andrea szemész, gyermekszemész szakorvos

Köszöntöm weboldalamon!

A tatabányai Szent Borbála Kórházban dolgozom részmunkaidőben, emellett magánrendelést folytatok Tatabányán, hetente egyszer rendelek a bicskei Egészségközpontban, havonta egyszer rendelek az Oroszlányi Szemészeti Szakrendelőben.

Két és fél  évtizedes tapasztalattal és kórházi háttérrel rendelkezem.

Honlapomon megtalálhatók a magánrendelés és munkahelyeim adatai, hogyan kérhet időpontot, illetve hol találhatók a rendelők.

Ezzel is szeretném megkönnyíteni a kapcsolatfelvételt, hogy mihamarabb szakszerű ellátásban részesülhessen  szemészeti panasza esetén.

Néhány hónapja új műszerrel bővült a tatabányai magánrendelő: a Plusoptix nevű videocomputer (másnéven babacomputer) legújabb típusa is rendelkezésünkre áll a kisgyermekek vizsgálatánál. Ez a modern készülék már  6 hónapos kortól, a több napos pupillatágítás nélkül is tájékoztat a csecsemők, kisgyermekek fénytörési állapotáról, szemállásáról, így a lehető legkorábban tudomásunkra jut, ha a gyermek szemészeti kezelésre szorul. Főképp koraszülöttek, ikergyermekek és olyan kisgyermekek számára javasoljuk a vizsgálatot, akiknek a családjában előfordult kancsalság vagy tompalátás.

Forduljon hozzám bizalommal, ha szemészeti ellátásra van szüksége!

dr. Piros Andrea,
szemész főorvos