Online bejelentkezés

Zöld háttérszínnel jelöltük a foglalható időpontot tartalmazó napokat, az adott napot kijelölve láthatók a szabad (zöld hátterű) időpontok.  A piros háttér teltházat jelent. Szürke napokon nincs rendelés. Ha az aktuális hónapban minden nap teltházas, váltson a nyíllal a következő hónapra. Ha nem talál szabad időpontot, látogasson vissza az oldalra következő vasárnap, ekkor kerülnek fel új, foglalható rendelési időpontok.

A foglalás csak akkor sikeres, ha megkapja a visszaigazoló emailt! 

Egy időpontban csak egy főt tudunk korrekt módon megvizsgálni!

Sürgős esetben: gyulladás, hirtelen látásromlás, szemfájdalom esetén, gyermekeknél fejfájás és hányás, magasabb dioptriájú szemüveg megrongálódása esetén  munkanapokon keressen minket telefonon! Ha épp nem tudjuk fogadni  a hívását, kérjen SMS-ben, emailben (info(kukac)pirosandrea.hu) visszahívást. Amennyiben módunk van rá, mihamarabb megvizsgáljuk!


Szemészeti rendelő nagyobb térképen való megjelenítése

A rendelő címe: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út (nem tér!!) 29. D. épület földszint

Az útvonaltervezők rendszerint tévesen értelmezik a címünket, ezért nem javasoljuk a használatukat!

Igényesen kialakított és korszerűen felszerelt rendelőben, modern műszerekkel végzem a szemészeti magánrendelést.

A magánrendelés helyszíne és az eszközök minden szempontból megfelelnek a legújabb szakmai feltételeknek.

A szakrendelés könnyen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközzel. A rendelő előtt található parkoló.

A Ságvári Endre úti buszmegálló 2 perc séta távolságra fekszik a rendelőtől, megközelíthető az 1, 4, 5, 6, 7, 8 ,16, 25, 33, 35, 43 és 45 számú buszjáratokkal.